Θεραπείες βελονισμού

Θεραπείες Βελονισμού

Ο Βελονισμός έχει αναγνωριστεί από τον Παγκόσμιο Οργάνωσο Υγείας (ΠΟΥ), ως ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα για περισσότερες από 300 παθήσεις.
Με καταβολές στην παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, ο Βελονισμός είναι μια φυσική και ανώδυνη θεραπευτική μέθοδος για την πρόληψη και αντιμετώπιση πολλών Μυοσκελετικών, Νευρικών, Γαστρεντερικών, Δερματικών, Γυναικολογικών και Αγγειακών παθήσεων.

Ο Βελονισμός ως θεραπευτική μέθοδος κερδίζει συνέχεια έδαφος στη μάχη με τα περιττά κιλα και χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τη Δυτική Ιατρική ως κύρια ή και συμπληρωματική μέθοδος .
Στο Ιατρείο Πόνου και Ιατρικού Βελονισμού δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στις ατομικές ιδιαιτερότητες του καθενός και μαζί δημιουργούμε το ιδανικό πρόγραμμα για να πετύχουμε τους στόχους σας, με κύριο γνώμονα τις χωρίς »στερήσεις» και παρενέργειες ανώδυνη θεραπεία.

Ο βελονισμός ρυθμίζει την ροή της σωματικής μας ενέργειας και επιδρά θετικά στον οργανισμό μας, βοηθώντας να καταπολεμήσουμε τη βουλιμία, να ελαττώσουμε το αίσθημα της πείνας που νιώθουμε, να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό, αλλά και να προκαλέσουμε τοπική λιπόλυση και σύσφιξη.

‘ Νους λεπτός όγκον εκδιώκει γαστέρος. ‘

Ο Βελονισμός ως θεραπευτική διαδικασία έχει θεαματικά αποτελέσματα και στην προσπάθεια για τη διακοπή της βλαβερής συνήθειας του καπνίσματος. Με την χρήση Βελονισμού επιτυγχάνουμε την οργανική απεξάρτηση από τον εθισμό του καπνίσματος και της νικοτίνης και παράλληλα δημιουργούμε συνθήκες ευεξίας στον οργανισμό που βοηθούν στην αντιμετώπιση ‘παρενεργειών’, όπως η νευρικότητα και η αυξημένη όρεξη.
Είναι μια φυσική και χωρίς παρενέργειες μέθοδος που προσφέρει άμεσα και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα. Το πρόγραμμα που δημιουργούμε για την διακοπή του καπνίσματος περιλαμβάνει μια σειρά προγραμματισμένων καθημερινών συνεδριών, καθώς επίσης και την απαραίτητη υποστήριξη που χρειάζεστε για μια ομαλή και πραγματικά εύκολη διαδικασία.

Ο Βελονισμός στοχεύει στην αποκατάσταση της ενεργειακής ισορροπίας του οργανισμού και στην επαναφορά του σώματος σε ιδανικές συνθήκες. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού και του σώματος μας και επιδρά πολύ θετικά σε ψυχικές και νευρικές διαταραχές, όπως το άγχος και το στρες που βιώνουμε, την κατάθλιψη και την αϋπνία.

Ο Βελονισμός αποτελεί ιδανική θεραπευτική μέθοδο για την αντιμετώπιση χρόνιων παθήσεων που μας ταλαιπωρούν. Δρώντας συνδυαστικά, o βελονισμός, προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο, ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει τον οργανισμό μας ώστε να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις αυτοίασης του.

Ο Βελονισμός αποτελεί αναγνωρισμένη και σε πολλές περιπτώσεις ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση και την πρόληψη πολλών Αλλεργικών συμπτωμάτων. Ερεθίζοντας τεχνικά τους ομοιοστατικούς μηχανισμούς του σώματος, προάγει τόσο τη φυσική όσο και την ψυχολογική ανάταση του οργανισμού.
Το πρώτο βήμα για να απαλλαγείτε από ενοχλητικές αλλεργίες είναι η σωστή γνωμάτευση της αιτίας που προκαλεί. Ο Βελονισμός βοηθά τόσο στην ανακούφιση των συμπτωμάτων, όσο και ως μέτρο πρόληψης των αλλεργικών διαταραχών.

Με φιλοσοφία βασισμένη στην παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, ο Βελονισμός, είναι μια φυσική και δίχως παρενέργειες θεραπεία για να αντιμετωπίσουμε τις Ημικρανίες.
Με τον Βελονισμό καταφέρνουμε να ρυθμίσουμε την ροή του αίματος και επηρεάσουμε θετικά τα επίπεδα της σεροτονίνης στον εγκέφαλο επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλούν οι ημικρανίες.

Με καταβολές στην αρχαία Κίνα, ο Βελονισμός είναι μια φυσική και δίχως παρενέργειες θεραπευτική μέθοδος με πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη Γυναικολογία.
Μέσω του Βελονισμού επιτυγχάνουμε την ψυχική και σωματική ευεξία του οργανισμού και βοηθάμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση πολλών γυναικολογικών διαταραχών και παθήσεων, όπως η δυσμηνόρροια, η αμηνόρροια, το σύνδρομο εμμηνόπαυσης, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και πολλά άλλα.

Ο Βελονισμός μας βοηθάει να ενεργοποιήσουμε τον οργανισμό μας και τους μηχανισμούς αυτοίασης του και παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση πολλών γαστρεντερικών παθήσεων. Είναι μια φυσική και ανώδυνη θεραπευτική μέθοδος με πολλές εφαρμογές στη σύγρονη ιατρική για την καταπολέμιση παθήσεων του στομάχου και των εντέρων.

Όλο και περισσότερα ζευγάρια στις μέρες μας, που επιθυμούν να τεκνοποιήσουν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ζητούν ιατρική βοήθεια. Ο Βελονισμός αποτελεί την πιο δημοφιλή και ευρέος διαδεδομένη εναλλακτική θεραπεία κατά της υπογονιμότητας.
Στο Ιατρείο Πόνου και Ιατρικού Βελονισμού εξετάζουμε κάθε περίπτωση ως μοναδική και πάντα βασιζόμενοι στις ιατρικές εξετάσεις εφαρμόζουμε την κατάλληλη θεραπεία Βελονισμού για να πετύχουμε βέλτιστα αποτελέσματα, φυσικά και δίχως ανεπιθύμητες παρενέργειες.

thvanakasΘεραπείες βελονισμού