Ιατρικός βελονισμός

Ιατρικός Βελονισμός

Ο Βελονισμός είναι αναγνωρισμένα, μια φυσική και ανώδυνη μέθοδος για την αποκατάσταση της υγείας μας, την ενδυνάμωση του οργανισμού μας και την αντιμετώπιση παθήσεων που μας ταλαιπωρούν.
Με ρίζες στη παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική, ο Βελονισμός διεγείρει και ισορροπεί τη ροή της σωματικής ενέργειας, βοηθώντας έτσι την φυσική λειτουργία του οργανισμού.

Ο κλασικός Βελονισμός ή αλλιώς Σωματοβελονισμός, αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης ιατρικής και χρησιμοποιείται ως θεραπευτική διαδικασία για πολλές παθήσεις και δυσλειτουργίες. Βοηθάει να ρυθμίσουμε σωστά τις λειτουργίες του οργανισμού μας ώστε να απαλλαγούμε από παθήσεις όπως για παράδειγμα το άγχος, το στρες και ο χρόνιος ή οξείς πόνος.

Ο Ωτοβελονισμός είναι μια ιατρική μέθοδος που χρησιμοποιεί το πτερύγιο του αυτιού για την διάγνωση, την θεραπεία, αλλά και την πρόληψη πολλών ασθενειών και παθήσεων του ανθρώπινου οργανισμού.
Ενεργοποιώντας τους κατάλληλους νευρικούς και βιοχημικούς μηχανισμούς, επιτυγχάνουμε την εξισορρόπηση των δομών και λειτουργιών ολόκληρου του οργανισμού.

‘’ Η επιστήμη του Ωτοβελονισμού γεννήθηκε τη δεκαετία του 50’, από την λαμπρή ιδέα του Γάλλου ιατρού P. Nogier , να χαρτογραφήσει το πτερύγιο του αυτιού. ‘’

Ο Ηλεκτροβελονισμός είναι μια σύγχρονη και απολύτως φυσική θεραπευτική μέθοδος. Με βάσεις στον παραδοσιακό Βελονισμό και την χρήση ειδικού ιατρικού εξοπλισμού , η τεχνική αυτή μας επιτρέπει να διεγείρουμε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με σκοπό να επαναφέρουμε τον οργανισμό σε ισορροπία.
Ο Ηλεκτροβελονισμός είναι ευρέος διαδεδομένη μέθοδος, που βοηθάει στο να επέλθει ισορροπία μεταξύ των λειτουργιών του οργανισμού μας και εφαρμόζεται συχνά για την αντιμετώπιση συνδρόμων οξέος ή χρόνιου πόνου.

Ο Κρανιοβελονισμός είναι μια μέθοδος βελονισμού κατά την οποία διεγείρουμε σημεία και περιοχές που βρίσκονται στη ζώνη του τριχωτού της κεφαλής με σκοπό την αντιμετώπιση και την πρόληψη διαφόρων παθήσεων.
Ο Κρανιοβελονισμός είναι μια σύγχρονη και ευρέος διαδεδομένη θεραπευτική διαδικασία για την καταπολέμηση πολλών παθήσεων. Η μέθοδος είναι ανώδυνη και δίχως δυσάρεστες παρενέργειες.

Ο Βελονισμός εφαρμόζεται ευρύτατα από την σύγχρονη ιατρική για την πρόληψη και αποκατάσταση πολλών προβλημάτων υγείας αλλά και αισθητικής.
Ο Αισθητικός Βελονισμός αποτελεί στις μέρες μας μια αναγνωρισμένη ιατρική τεχνική, με απτά και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η ολιστική αυτή προσέγγιση βοηθάει στην διατήρηση της νεανικότητας, την αναζωογόνηση του οργανισμού και την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

thvanakasΙατρικός βελονισμός